Page 1 of 1

Style or personalization option

PostPosted: Sun Nov 27, 2011 4:41 pm
by triumphnutter
I would prefer to be able to set a minimum length of time for all photos in a project. Many times the automated rendering chooses a strangely fast display time that I can't seem to avoid except by choosing the "display for at least..." option for each photo that it randomly does this to. I'd rather specify that display time for all the photos. Adjusting the style settings doesn't seem to help get rid of the quick flashed photos.

Re: Style or personalization option

PostPosted: Mon Nov 28, 2011 6:46 pm
by sfisher01
Triumphnutter: Are you using Reveal X? I have found several ways to control the duration of photos and videos with this program but I won't go into them until I know what version you are using if you please.

Steve

Re: Style or personalization option

PostPosted: Tue Nov 29, 2011 3:57 am
by patrick
triumphnutter wrote:I would prefer to be able to set a minimum length of time for all photos in a project. Many times the automated rendering chooses a strangely fast display time that I can't seem to avoid except by choosing the "display for at least..." option for each photo that it randomly does this to. I'd rather specify that display time for all the photos. Adjusting the style settings doesn't seem to help get rid of the quick flashed photos.


Hi triumphnutter,

May we also ask you to generate a dxdiag on your system so we can check it. To run dxdiag, go to Start > Run > type 'dxdiag' > OK > Save all Information and save it to your Desktop. Please send us the dxdiag.txt file for system analysis at patrick at muvee dot com. Thanks!

Re: Style or personalization option

PostPosted: Tue Nov 29, 2011 8:39 pm
by sfisher01
Patrick:

I did not want to say much till I was sure we were talking about Reveal X since that is all I am really familiar with but Reveal X allows setting duration for each photo by clicking on it and also in "personalize" setting minimum duration for all slides, correct?

Were these available in earlier versions?

Thanks.
Steve