Page 1 of 1

Reveal 11 problems

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 1:52 pm
by Jays
Hi,I. Have been using Muvee products for a few years now and have been pleased with the results, however, I now have a problem with Muvee Reveal 11. My PC hard drive was showing signs of age (still worked ok with all programmes) I Replaced the drive with an SSD and cloned using the software provided----all my programmes work fine and fast except for reveal 11, it loads,adds files but only produces 1 theme, even after selecting different themes and importing music! I uninstalled reveal-re-installed from the last update----still refuses to play! Aaaaaaargh
Any advice would be greatly appreciated. Thanks

Re: Reveal 11 problems

PostPosted: Tue Jul 29, 2014 3:39 am
by CrunchyDoodle
I went through a similar process, however, I also upgraded to Windows 8.1 Pro Update 1. I needed to have a remote software patch session with technical support to get it to work right. It now loads all themes and will produce whatever I want quite fast with an SSD for a C: drive.

Bye. 8-)

Re: Reveal 11 problems

PostPosted: Thu Jul 31, 2014 10:20 am
by patrick
Jays wrote:Hi,I. Have been using Muvee products for a few years now and have been pleased with the results, however, I now have a problem with Muvee Reveal 11. My PC hard drive was showing signs of age (still worked ok with all programmes) I Replaced the drive with an SSD and cloned using the software provided----all my programmes work fine and fast except for reveal 11, it loads,adds files but only produces 1 theme, even after selecting different themes and importing music! I uninstalled reveal-re-installed from the last update----still refuses to play! Aaaaaaargh
Any advice would be greatly appreciated. Thanks


Hi Jays,

Let's schedule the remote assistance so that we can take a look on what's happening on the program. Kindly drop me an email at patrick at muvee dot com. Thanks!