Page 1 of 1

Removing magicmoments include/exclude not working?

PostPosted: Sat Jan 18, 2014 4:32 am
by heatvent
So when I hover over an excluded video segment I see brackets around the red highlight. If I click on the highlight, the play head goes to the spot I selected and I don't seem to be able to click the highlight as per muvee's help instructions:

To remove a highlight or exclusion
Either:

Click a highlight or exclusion to select it. Press the Delete key.
- OR -

Click a highlight or exclusion to select it. Press the gray Thumb Sideways Unmark button.


Nothing happens when I press delete as I don't think the exclude is selected. Any thoughts, am I doing something wrong?

Re: Removing magicmoments include/exclude not working?

PostPosted: Mon Jan 20, 2014 9:08 am
by patrick
Hi heatvent,

May we know what version and build you're using? The issue with the magicMoments has been resolved in the newer builds[2906]. Please update muvee Reveal 11 and try it again. ;)

Re: Removing magicmoments include/exclude not working?

PostPosted: Mon Jan 20, 2014 11:14 pm
by heatvent
patrick wrote:Hi heatvent,

May we know what version and build you're using? The issue with the magicMoments has been resolved in the newer builds[2906]. Please update muvee Reveal 11 and try it again. ;)


I am using 2903. But when I go to help, check for updates it tells me I have the most recent. Hmmm.... I will try to redownload from your site and see what happens.

Re: Removing magicmoments include/exclude not working?

PostPosted: Tue Jan 21, 2014 4:51 am
by heatvent
OK using build 2906 with the same issue. Patrick, you did have to remote into my pc and install a .dll file to fix startup issues with muvee hanging at startup. That file seems to get overwritten during the upgrade as the hanging issue returned. I have a backup that I restored and all is working now except for magicmoments highlight/delete. Not sure if it's an issue with the file you installed or if magicmoments still isn't working.